Edison Chen erter Clot X Nike Air Max 1 “Kiss of Death Cha”

Det har bare gått rundt en uke fordi vi så gjenutgaven til Edison Chen og Mc Yan’s Clot X Nike Air Max 1 “Clot X Nike Air Max 1 “Kiss of Death” “som opprinnelig ble utgitt i 2006 for å feire åpningen av Kinas første high-end sneakerbutikk. Den co-branded Air Max 1s ble møtt med et betydelig nivå av hype av sneakerheads på drop day, og det sier seg selv at ikke alle var i stand til å beskytte en W. Så hvis du er en del av L-gjengen, sett tankene dine på Lett fordi det populære Hong Kong-baserte streetwear-merket har droppet en teaser ut av det blå av den helt nye Clot X Nike Air Max 1 “Kiss of Death Cha” gjennom Instagram.

Begge fans av Power Duo ble absolutt overrasket av det tvetydige bildet av den nye “K.O.D.” colorway postet. Når det er sagt, fulgte et omfattende foto på fillet på Edisons beretning med hashtags “#clotam1kodcha” og “#clotchabrown”, og deretter avrundet med et langt tydeligere nærbilde på Clots kanal for ikke lenge siden og forlot sneaker-samfunnet begeistret for Denne kommende AM1 -varianten.

Kledd med nøytrale toner av brun, forbundet med lyse nyanser og avrundet med et akupunkturfotdiagram nedenfor, ryktes dette konvensjonelle kinesiske medisininspirerte Air Max 1 å lansere til massene som en del av Oregon Sportswear Giants svært etterlengtede Air Max Dag i mars 2021.

Når vi venter på den offisielle lanseringsinformasjonen fra de to, er den eneste måten å garantere at du kan få et par på utgivelsesdatoen, å holde den låst på best her hos den eneste leverandøren, da vi vil være den første til å la Du vet om alle Nike Trainer -utgivelser, samarbeid, teasere og mye mer! I relaterte nyheter ville sneaker- og streetwear -spillet rett og slett ikke være det det er i dag uten asiatisk dyktighet, så husk å sjekke ut de ti asiatiske ikonene som formet sneakerindustrien.

Bilde gjennom Clot

Bilde gjennom Clot

Leave A Comment