Utgivelsesminnelse: Ikke gå glipp av Yeezy -økningen 350 V2 “Natural”!

Det er praktisk talt tid; Dette er din mulighet for politibetjenten Yeezy øker 350 v2 “naturlig”. Hvis det trodde på en himmelsk krem, var Yeezy ikke tilstrekkelig til å få deg hypet til å vente til du innser at disse kan skilte med en triksfunksjon også. Det er knapt synlig ved aller første glace, men Naturals er fullført med 3M reflekterende tråd. Ikke motstå reflekterende modell med begrenset utgave, dette er en av få 350-årene som viser frem en slik funksjon.

Med utgivelsesdatoen nå truende, fortsett å bla for å få litt viktig informasjon om nøyaktig hvordan du kan politisere!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Uten tvil den reneste yeezy fordi de veldig populære trippelhvitene, denne fargeplanen er fullstendig undervurdert. En off-white nyanse brukes hovedsakelig på tvers av de primeknit overdelene. Det er bare noe kontrast av solbrun farget tråd. vevd i 350 v2 signaturmønster. Et finjustert snøresystem samt tykke plate av økning av demping gir komforten.

Int’l frakt

Se mer

Nå for den essensielle delen, hvor skal politibetjent Yeezy 350 “Natural”?! Med mange tombolaer som nå er stengt, vil du gjøre interessen din til internettutgivelsen. Akkurat som alltid, vil morgendagens introdusere begynne fra kl. Dette inkluderer selgere som Foot Locker UK – husk å bokmerke denne kommende siden, samt angi alarmene dine som er forberedt på kl. 07.00!

Adidas introduserer også fra i morgen sammen med en rekke andre forhandlere. Som nevnt, husk å overholde @thesolerestocks for å holde deg så mye som dato med alle typer tilbudte selgere som de går live!

Int’l frakt

Se mer

Leave A Comment