Yeezy Boost 451 lekkasjer i tre farger

Det er vanskelig å tro at den aller første gangen vi fikk et glimt av Yeezy 451 var for ett helt år siden. Avdekket av Kanye West selv, var det som ingenting vi noen gang hadde sett før. Nå får vi til slutt et bedre blikk på den etterlengtede Yeezy -treneren, så vel som det er hva vi ønsket for, så vel som en helt god del mer!

Lekkasjer med tillatelse fra Sneaker Insider @earlycop, Yeezy 451 er en av de mest eksperimentelle Yzy -joggeskoene siden den vilt fremtredende Yeezy 500, som tok markedet med storm i fjor. Den aller første du vil legge merke til om denne avantgarde-silhuetten med en ultra pustende passform sammen øvre, er den Steven Smith-designet mellomsåle som strekker seg mot den øvre. Sett her i tre farger, inkludert ‘White Blue’, ‘Volt Green’, samt ‘Fuchsia’, er disse laget for å snu hoder.

Noe fascinerende som absolutt er verdt I stedet, som definitivt er et velkommen tilskudd.

På dette tidspunktet er det ganske mye annet forstått om Yeezy Boost 451, så husk å holde det låst på den eneste leverandøren for flere nyheter når det utvikler seg! La oss forstå hvilken farge du vil legge til i samlingen din, så vel som mens du er her, ta en titt på hele Adidas Sneaker -serien!

Bilder via EarlyCop

Leave A Comment