Nike gjorde det bare lettere å få en W på SNKRS

Det er ikke noe mer frustrerende enn å motta “Din oppføring ble ikke valgt” -meldingen på SNKRS -appen mens du ser dine nærmeste venner bøye seg alle sosiale mediekontoer. Siden 2018 har Nikes SNKRS -app vært hjemsted for alle sneakerheads over hele kloden for å sikre de hotteste utgivelsene og kollaps fra Swoosh -teamet.

Imidlertid sier mange brukere at det første til mølla-systemet som har vært aktivt siden lanseringen ikke er så vellykket. Derfor har Beaverton Sportswear -merket kunngjort et nytt trekksystem som vil resultere i høyere suksessrater.

I tillegg vil den nye SNKRS Pass-oppdateringen også innlemme en mer pålitelig botforebyggende mekanisme. I en pressekonferanseutgivelse uttalte Nike også: “Målet vårt er å skape opplevelser som er mindre stressende og mer praktisk, og vi er sikre på at dette nye laget med botfiltrering, tilrettelagt av ‘trekningen’, vil gi rom for flere medlemmer som deg å reservere dine mest etterspurte par. ”

”Vi vil sakte rulle ut denne nye versjonen av Pass de kommende ukene. For å sikre at du kan få tilgang til denne nyeste versjonen av SNKRS -passet, kan du oppdatere appen din til den nyeste versjonen, ”la selskapet til.

Ser du frem til denne nye oppdateringen? Forsikre deg om at du holder deg innelåst her hos den eneste leverandøren for å sikre at du ikke går glipp av de siste Nike -nyhetene. På et lignende emne er Nike Air Max 1 “3/26” en annen Air Max Day 2022 -utgivelse.

Bilde via Nike

Leave A Comment