Det beste utseendet ditt ennå på Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya”

Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya” har vært på leppene til sneakerheads i ganske lang tid nå. En farge som først lekket helt tilbake i september i fjor, var det ment å ha en unik lilla og gul palett, men uansett grunn ble dette senere endret til å ha et mer konvensjonelt utseende.

Etter å ha hørt dette, må vi innrømme at vi ble litt skuffet, men hvis disse helt nye skuddene fra @yankeekicks er en sann representasjon av hvordan de kommer til å se ut, så er vi spill!

Bilde via Yankeekicks

Bilde via Yankeekicks
“Yeshaya” har en slående likhet med den “statiske” som tok seg til våre samlinger og våre hjerter i desember 2018 er sikker på å vri hoder.

Borte er den elskede hælfanen for en mer strømlinjeformet estetikk, og nedenfor finner du en offegul Adidas Boost mellomsåle som er foret med en sjenerøs mengde tannkjøttgummi, akkurat som den kommende Yeezy Boost 350 V2 “Utility Black” som den Vi fikk et glimt av på slutten av forrige måned.

Bilde via Yankeekicks

Bilde via Yankeekicks
Ingenting annet er kjent om Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya” på dette tidspunktet, men hvis ryktene er sanne, bør de treffe hyller en gang på våren 2020, noe som gjør det til en av de første Adidas X Kanye West -skoene i tiåret. La oss få vite hva du synes om denne fargen, og mens du er her, kom deg på nært hold med Yeezy 700 V3 “Triple Black”!

Leave A Comment