På nært hold med Yeezy Basketball ‘Quantum’

forrige måned, ble Kim K oppdaget med å rocke Yeezy Basketball mens han var på vei til Sunday Service. Hun tok til Instagram -historien sin, og ga oss et kort glimt av de etterlengtede joggeskoene, men egentlig ikke nok til å få en følelse av selve skoen. Nå, takket være urbane nødvendigheter ‘Jaysse Lopez, ser vi nærmest titt på den kommende Kanye x Adidas -skoen!

Når han ankommer en distinkt ‘kvante “-farge, må basketballtreneren være en av de mest unike Yzy Creps som eksisterer. De laterale og mediale sidepanelene er malt i et iøynefallende sebra-trykk, med gjennomsiktige nettstriper som løper over dem, lik de som ble sett på den siste Yeezy Boost 350 V2s.

Metallisk sølvtaping går over hælen for ekstra støtte og stabilitet, og en premium semsket panel nåde tåboksen i en lysegrå fargetone. Den høye kuttede silhuetten blir deretter avrundet med en gjennomsiktig mellomsåle, som ser ut som om det er boligøkningsteknologi, men vi kan ikke 100% bekrefte dette.

Med alle disse lekkasjene og teaserne som kommer til venstre, høyre og sentrum, er det trygt å anta at Yeezy Basketball ‘Quantum’ vil falle veldig snart! Vil du legge til et par i samlingen din? Er du tilhenger av denne fargen? Gi oss beskjed, og mens du er her, må du ta en titt på hele Adidas Sneaker -serien!

Bilder via tojskicks

Leave A Comment