Ta sommeren din til neste nivå med disse Nike Premium Fundamentals TEE -skjorter

, gjør ditt sommergarderobe Fundamentals krav en oppdatering? I så fall kan du ikke se enda mer enn disse Nike Premium Fundamentals T-skjorter! Disse teesene er garantert å heve passformene dine til nye høyder!

Når de kommer med en premie i form og følelse, er disse Nike -tee -skjortene bygget fra en tungvekt bomullstrøye som sikrer både komfort og form.

Bilde gjennom den eneste suppliernike premium grunnleggende tee -skjortene – “Dark Grey Heather”

Int’l frakt

Kjøp nå

På grunn av stoffets vektede natur, tilbyr disse tees et bygget så vel som avviklet utseende med droppede skuldre, lengre ermer så vel som plass rundt kroppen. Denne Max 90 i form er ideell for alle som ønsker å gi en førsteklasses følelse av deres avslappede utseende.

Fra et visuelt perspektiv har Nike holdt ting enkelt, men effektivt med en brodert signatur Swoosh-logo som tar midtstadiet på brystet. Sammen med dette er en vevd flaggetikett omtalt rett over hemmen på venstre sidesøm. Denne tee er egnet for alle med en tilbøyelighet for enkle så vel som minimalistiske stiler.

Bilde gjennom den eneste suppliernike premium grunnleggende tee -skjortene – “Light Sienna”

Int’l frakt

Kjøp nå

Sett her i både “mørkegrå lyng” så vel som “lys sienna”, fungerer den tidligere fargen perfekt med monokromatisk styling og utseende. Den “lette Sienna” -motparten bringer en sterk oransje nyanse til alle slags passninger som er i krav om et dryss farge.

Tilgjengelig nå i Storbritannia, du vil ikke gå glipp av disse Nike Premium Fundamentals T-skjorter! I Associated News er Nike Air Force 1 “Acorn” fremdeles tilgjengelig!

Bilde gjennom den eneste suppliernike premium grunnleggende tee -skjortene – “Dark Grey Heather”

Int’l frakt

Kjøp nå

Leave A Comment