Neapolitan Ice Cream inspirerer Air Jordan 3 “Dark Mocha”

Jordan Brand holder ting søtt i sommer med den kommende Air Jordan 3 “Dark Mocha”. Først avduket på slutten av fjoråret da vi tok en sniktitt av Michael Jordan-Helmed Label’s Summer 2022-serien, henter denne fargen faktisk inspirasjon fra napolitansk iskrem.

Air Jordan 3 har en premium som er dyppet i en skarp hvit fargetone, og flankeres av brunt elefanttrykk langs Toebox og hælen, som representerer sjokoladedelen av den deilige desserten. Komplementære brune fargetoner kan bli funnet langs eyelets for en enda mer appetittvekkende estetikk.

Bilde via Linkupmilan
Int’l frakt

Se mer

Hvis du skifter fokus nedenfor, finner du jordbærinspirerte pink på baksiden av sneakeren så vel som på nøkkelringen. For å runde det hele av, er Nike Air Midsole under føttene et nikk til vaniljet tredjedelen av den søte godbiten, og avslutter designet.

Lanseringsinfo har ennå ikke blitt offisielt bekreftet for Nike Air Jordan 3 “Neapolitan”, men ryktet sier at du vil kunne få en skje av disse 15. mai. La oss få vite hva du synes om denne kremete fargen, og i relaterte nyheter vil Air Jordan 3 “Desert Elephant” være en av 2022s mest populære joggesko!

Bilde via Linkupmilan
Int’l frakt

Se mer

Leave A Comment