Det neste partnerskapet fra Pharrell samt Adidas introduserer denne uken

Pharrell Williams har ennå en flere terminerende adidas sneaker opp i ermet. Overholdelse av utgivelsen av den kritikerroste NMD Hu ‘Inspiration Pack’, har Skateboard P nå offisielt avslørt sitt galte BYW X-samarbeid, så vel som det er unikt å si minst!

Først plaget tilbake i april, har Pharrell Williams X Adidas Crazy BYW X en svart passform sammen med gul, blå, så vel som røde aksenter i hele. med en ribbet strikket sock-lignende ankel krage samt bredt sett tau lacing system, ordene “takknemlighet”; så vel som “empati”; Dekorer vampen for den umiskjennelig Pharrell-estetikken. Å rulle alt av, en podularsål med multicolour tyggegummi outsoles samt et svart boost hæl system totalt design.

Pharrell X Adidas Crazy byw takknemlighet empati er satt til å slippe den 22. desember for £ 219 en pop. Størrelseskjøringer er satt til å være begrenset, så vel som Adidas UK vil være din fineste mulighet for å beskytte et par. På Internett-køen forventes å gå online fra kl. 09.00!

La oss forstå om du kan smake ned i kommentarene nedenfor! I tilknyttede nyheter, ta en til fots se på Falarrell Williams X Adidas Solar Hu Glide St ‘CNY’!

Hvis du tror på å smekke litt helt ny adidas varme, vær sikker på å inspisere det siste her!

Leave A Comment