Prep for de kaldere månedene med Air Jordan 4 ‘Wntr’

Image via kickwhoshow
Med de kalde og våte månedene som kommer i rask, må du sørge for at du er fullt forberedt med den nyutdannede Air Jordan 4 ‘Wntr’. En robust versjon av den klassiske AJ4, det gjør debuten i en “lojal blå” og “Habanero Red” fargepalett, ringer til Mind Eminem X Air Jordan 4 ‘Encore’ som vurderes av mange sneakerheads som den hellige gral.

Bytte av signaturens plastnett for en serie av pockmarked syntetiske paneler, tungen til ‘WNTR’ har også blitt byttet ut, velger i stedet for en gummiert konstruksjon som er fint foret med ull for ekstra varme med hvert trinn. Buttery Glatt Suede treffer mudguards, og nedenfor, finner du en smidig svart ut luft mellomsåle for komfort som er virkelig uovertruffen.

Bilde via kickwhoshow.
Hvis du vil ha Air Jordan 4 ‘Wntr’ i vintersamlingen din, merk deretter kalendere for 4. desember. Det er verdt å merke seg at Nike har økt prisen litt på grunn av sin ultra premium konstruksjon, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for flere nyheter som det utvikler seg!

Bilde via kickwhoshow.

Leave A Comment