Den ubeseirede X McLaren X Nike Dunk Low blir avslørt

i fjor, den eneste leverandøren utsatte at et triks undftd x nike sko var i verkene, så vel som nå tar vi vårt aller første blikk ennå. Legendarisk fem streikelogo er laget i samarbeid med Arrow McLaren SP, og vil bli skrevet ut på ASMP #7 -biler og lastebil under Indianapolis Motor Speedway i år. I tillegg vil trioen jobbe med den ubeseirede X McLaren X Nike Dunk Low som vi har drømt om i flere måneder.

Dunk Low Low har, som er oppdaget på føttene til den ubeseirede medgründeren James Bond i videoen nedenfor så vel som skinn. Dette er alle maling i jordiske brune toner for en høstlig estetikk som er vanskelig å savne.

En dekonstruert toebox så vel som snøresystem harer tilbake til butikkene som av militæret i alle ting, mens en lys gul nike swoosh skyter over lateral så vel som mediale sidepaneler. For å avrunde alt av, er det anerkjente fem streiketema fint brodert på hælen, og avslutter det spesielle samarbeidsprosjektet.

Vi er ikke helt sikre på om UNDFTD X McLaren X Nike Dunk Low SP “Canteen” får en offentlig utgivelse, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når den utvikler seg! La oss forstå hva du tror om dette treveis partnerskapet, så vel som i Associated News, Nike SB Dunk High “277” er påvirket av Magnus Walkers Porsche 911 fra 1971!

Bilde gjennom ubesværet
Int’l frakt

Se mer

Leave A Comment