Champion X Muhammed Ali Return for Round II samt Honor 1960 Olympic Boxing Win

Champion kommer ut og svinger for runde 2 av deres mester x Muhammed Ali Collection! Den siste kapselen feirer OL i Roma fra 1960, der Cassius Clay (Muhammed Ali) tok gull i mennenes lette tungvektsvektklasse.

Nedgangen har en rekke trendy sportsklær garderobe, inkludert hettegensere, t-skjorter, shorts samt joggebukser som alle er dekorert med nikker til de olympiske leker. Temaer som den umiddelbart gjenkjennelige olympiske Laurel -kransen, samt en samarbeidsmesterlogo, gir alle utsiden av plaggene. Når vi velger brikker ser vi kjente oppløftende sitater fra Muhammed Ali selv, inkludert “Champions er ikke laget i treningssentre, mestere er laget av noe de har dypt inne i seg – et ønske, en drøm, en visjon.”

Bilde gjennom mester
En blanding av nøytrale toner inkludert svart, grå så vel som Navy er omtalt sammen med Pops of Peach samt Cyan for en dynamisk fargepalett. Sammen med dette, i tilfelle kapselen, er en markedsføringsvideo som er filmet på World velkjent 5. treningssenter i Miami (Muhammed Alis Youth Gym) omtalt.

Bilde gjennom mester
Sørg for å sjekke markedsføringsvideoen nedenfor! Samlingen synker i dag utelukkende på Champions nettsted, hvis du er en boksevifte, vil du ønske å politibetjent denne. I andre nyheter koblet Human Made X Adidas Originals opp for en vintage sportsklær påvirket kollaps.

Leave A Comment