Virgil Abloh auksjonerer en signert off-white x air jordan 4 for veldedighet

Det er ingen tvil om at den off-white x air jordan 4 “seil” er en av de mest ettertraktede pannekjentene i 2020. med en utgivelse forventet Neste måned den 25. juli gir Virgil Abloh deg nå sjansen til å kjøpe et enestående par som er signert av mannen selv. Sammen med musikkkollektiv avvik vil alle inntekter gå mot den svarte læreplanen og henvendelsen Storbritannia.

Bilde via eBay
Int’l frakt

Se mer

Ved å ta Jumpman-silhuetten til neste nivå, dyppes “seilet” i en ren kremfarge og pyntet ut i den off-white designerens dekonstruerte estetikk. Fra de gjennomsiktige gummierte elementene til den siterte teksten langs snørene og mellomsålen, har Air Jordan 4 også fått en full materialoppgradering.

Selvfølgelig ville det ikke være en off-white x nike-kollaps uten det ikoniske glidelåset som også er malt i en utfyllende fargetone.

Bilde via eBay
Int’l frakt

Se mer

Denne innsamlingen kommer noen uker etter at Abloh fikk noe tilbakeslag fra donasjonen på $ 50 samt kommentarer angående forhandlere og plyndrere. Mens disse siden har blitt avklart, går Louis Vuitton herreklær -designer et skritt videre for å kjempe mot raserettferdigheter.

Hvis du er interessert i å by, trenger du noen ganske dype lommer. Den off-white x Nike Air Jordan 4 “seil” -auksjonen er satt til slutt på torsdag denne uken, og er for tiden på £ 65.100, og dette forventes å gå mye høyere ganske snart. La oss få vite hva du synes om dette initiativet, og mens du er her, sendte Nike nylig en uutgitt off-white x Nike Air Force 1 “MCA” til en idrettsutøver!

Bilde via eBay
Int’l frakt

Se mer

Leave A Comment