The Great Kicks X Amoeba Music X New Balance 992 blir avduket i to Groovy Colourways

i denne dagen og alderen der online musikkstrømming er mye mer kjent enn den noen gang var før, musikkbransjen har blitt påvirket sterkt av mennesker Velge gratis metoder som Spotify eller YouTube. Tilbake på dagen var ingenting mye mer spennende enn å kjøpe fysiske innspilte kopier av dine høyt elskede band som kassettbånd og vinyl-CD-er. Når det er sagt, overlevde den kaliforniske uavhengige platebutikken Amoeba Music, grunnlagt på 90 -tallet, undergangen til CDS og fortsetter å forbli i drift med etablissementer i Berkley og San Francisco. Nå for å feire den store åpningen av deres nye Hollywood -gren, har Amoeba gått sammen med online sneakerblogg og boutique flotte spark, også bosatt i Bay Area, og utmerkede sportsklær gigantisk New Balance, for å bringe frem de store sparkene x Amoeba Music X New Balanse 992 i to Groovy Colourways.

Det treveis samarbeidet setter scenen for New Balanes berømte 992-silhuett for å utføre plysj semsket skinn og premium skinnpaneler, neonfarger og fengende avtrykk, som alle berører estetikken til de nevnte etikettene. Med alle de tidløse funksjonene, for eksempel profilens sidevegg “n” -logoer og dobbelt Encap og abzorb mellomsoller som bruker imponerende nivåer av komfort, er disse NB992-ene en ikke-brainer politimann for mange sneakerheads der ute.

Bilde ved hjelp av flotte spark

Bilde ved hjelp av flotte spark
Det første paret bruker en mye mer tiltalende oppsett: hengi seg til farger av svart, myntegrønn og rød som nikker til Great Kicks signaturlogofarge. Sistnevnte velger et langt mer subtilt utseende, sportslige gråtoner og gult. Ensemblet understreker i tillegg det høyprofilerte samarbeidet med “Music” og “Peace” stavemuligheter på hælen i stedet for det klassiske “Made in USA” merkevarebygging, begge avrundet med Amoebas livlige skilting knyttet til de øverste øyenvektene som en hangtag.

The Great Kicks X Amoeba Music X New Balance 992 har utvilsomt gralstatus for mange New Balance -aficionados. Gi oss beskjed hvis du legger til disse brannsparkene i samlingen din, og mens du er her, kan du like gjerne se nærmere på New Comme des Garçons Homme x New Balance 574! For å holde deg kjent med utgivelser med høy varme nye balanser som denne, hold den innelåst i ideelt her på den eneste leverandøren, da vi vil være de første til å gi deg beskjed om alle fottøynyheter, teasere, oppdateringer og langt mer .

Bilde ved hjelp av flotte spark

Bilde ved hjelp av flotte spark

Leave A Comment