Palace X Mercedes-AMG får fart med sine andre samarbeidsverk

Etter deres uventede lenke i juni i fjor, har Mercedes-AMG X Palace Skateboards gått sammen om en samarbeidende bil- og kleskapsel. Denne siste forbindelsen ser ut til å vise frem Palace sin særegne knack for stil, både på racerbanen og gatene.

Mens fjorårets samarbeid hadde mye mer av et klesfokus, ser det ut til at denne gangen ser ut til å trekke oppmerksomhet til Mercedes ‘stall av kjøretøyer. Fire biler er omtalt, og hver sett for å feire Palace’s flaggskipplasser i London, Los Angeles, New York og Tokyo. Innenfor oppstillingen ser vi Mercedes-AMG A 45 S, Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+, Mercedes-Amg SL 63 4Matic+ og Mercedes-Amg G 63, hver utstyrt med en distinkt show-stopping.

Bilde gjennom Mercedes AMG/ Palace Skateboards
I tillegg til bilene, ser vi også et stort utvalg av klesstykker som tilbys. Inkludert i dette utvalget på 23 stykker, ser vi jakker, giletter, hettegensere, svette, tees, bukser, luer og beanies, som alle har en rekke samarbeidslogoer og motoriske-mekaniske stildesign.

Bilde gjennom Mercedes AMG/ Palace Skateboards
For de som ønsker å kopiere denne siste Mercedes AMG X Palace Skateboards -kolleksjonen, vil den være tilgjengelig både instore og online fra 25. mars. I andre nyheter slipper Stussy den andre leveringen av den enkle SS22 -samlingen.

Bilde gjennom Mercedes AMG/ Palace Skateboards

Leave A Comment