Her er hver eneste Yeezy som synker denne måneden

de siste fire årene, Kanye West så vel som Adidas har jobbet sammen for noen av de mest populære joggeskoene i spillet. Med seks forskjellige silhuetter så vel som et mangfold av unike farger, er hypen som inkluderer hver så vel som hver utgivelse virkelig enestående, så vel som selv om de absolutt ikke er så begrenset som de brukes til å være, tilbyr de fremdeles i løpet av sekunder .

Denne måneden har Yeezus blitt litt gal med dråpene. Vanligvis vil Yeezys avta når noen få måneder, men for mars, ikke slipper en, men fem nye joggesko som alle er emblazonert med den berømte Yeezy -monikeren. Fra den tykke 700 til den berømte 350 V2, her er hver eneste Yeezy som synker denne måneden!

Kremen av avlingen (eller må vi si, politimannen), adidas yeezy forbedrer 700 ‘treghet’ er uten tvil en av de mest populære Kanye -joggeskoene å avta med tanke på at 2015. I motsetning til noe vi noen gang har sett før , denne pappaskoen er malt i en ultra spesiell fargetone med lette oransje aksenter gjennom hele tiden. Slipp 9. mars, hvis du bare politibetjent ett par Yeezys denne måneden, gjør det til disse.

Neste stopp, vi har adidas yeezy forbedrer 350 v2 ‘leire’. Ferst først lekket i begynnelsen av året, er ‘leiren’ malt i en overveiende oransje farge med en gjennomsiktig sidestripe som løper nedover sidepanelet. Den er spesiell for North As Sør-Amerika, samt en del av Three-Sneaker ‘Special Release’ Collection, og vil gi ut 16. mars. Forventet å være svært begrenset, dette er et behov for alle typer samling.

Adidas Yeezy Improve 350 V2 ‘Hyperspace’ faller også som en del av ‘Special Release’ -samlingen 16. mars. Malt i en ultra ren off-white fargetone, dette er det mest veldig lite av tre-sneaker-serien. Å slippe i utvalgte byer i Afrika, Asia Pacific, Midt -Østen, samt India, må ‘hyperspace’ ha flest mengder med tanke på at det blir tilbudt to av de mest befolkede landene i verden.

Den endelige sneakeren fra den etterlengtede ‘Special Release’ -samlingen, Adidas Yeezy Improve 350 V2 ‘True Form’ er som ‘Beluga’ på steroider. Regnet som den aller beste av gjengen, skyter en grå primeknit-kjoler hele øvre, mens en ‘statisk’ -inspirert stripe skyter over sidene. Improv Midsole blekner fra grått til oransje for et utseende som er gjort for å snu hoder. Disse er spesielle for Europa, Russland, samt Ukraina.

For å avrunde mars måned, får vi vår andre 700 V2 med Adidas Yeezy Improve 700 V2 ‘Geode’. Som en omvendt versjon av 2018s ‘statiske’, er disse jordiske løperne malt i svart, brun, samt grå fargetoner, i tillegg til å fungere nøyaktig samme over-detaljerte estetiske som vi har blitt glad i. Sett for å avta en uke senere 23. mars, kan du ikke gå galt med et par ‘Geode’.

Som et bonustilskudd til denne listen, så denne måneden på samme måte utgivelsen av Adidas Powerphase ‘Footwear White’. Selv om dette ikke er strengt tatt en Kanye -sneaker, slapp han virkelig håndtaket Tennis -sneakeren tilbake i april 2017 med sin vilt fremtredende Calabasas -linje. Malt i helt hvitt, en full skinnoverdel er til stede i tillegg til signaturen Adidas-vinduet, pryder sidepanelene. Tilbudt med tanke på at 1. mars krever du at disse vintage løperne er ideelle nå!

Hvis hvit ikke er fargen din, slipper de tre stripene på samme måte adidas powerfase ‘ecru fargetone’. Med nøyaktig samme nyanse som ‘Sesame’, fungerer disse den nøyaktige nøyaktig samme utseendet på ’80 Tennis Sneaker. Powerphase -merkevarebygging kommer preget langs lateralene, mens en EVA mellomsåle samt delte Cupsole Supply -brukere med ekstra stabilitet samt støtte samt uslåelig komfort samt demping.

Leave A Comment