Hvorfor alle burde eie et par Adidas Ultra Boost 19

Siden det er veldig først droppet tilbake i februar 2015, har Adidas Ultra Boost blitt kronet som en av de mest ikoniske joggeskoene i alle tider av Sneakerheads, så vel som Svært beste løpesko noensinne laget av idrettsutøvere, så vel som nå, de tre stripene gir det en samlet omarbeid med den splitter nye Adidas Ultra Boost 19, så vel som her er nettopp hvorfor du krever et par i din sneaker samling!

Hvorfor ville du ikke?

Tilbake Når det aller første lekket på nettet, økte Adidas Ultra Boost 19 raskt til toppen av alles ’til COP’ -liste, så vel som nå at den endelig slipper ut, hvorfor ville du ikke? En av de mer fleksible UB-nyanser der ute, denne svarte og hvite sneaker er perfekt for nesten alle passformene, så vel som den popen rød er ganske avsluttet også! Det er bare ingen grunn til at du ikke ville legge til disse sneakersamlingen din!

Det er OG

For de som er skeptiske, husk nøyaktig hvordan alle reagerte på Adidas Ultra Boost og når den ble introdusert i 2015? Det er riktig – nøyaktig samme metode de reagerer på den splitter nye Adidas Ultra Boost 19. Selv om det går bort fra den tradisjonelle designen, er denne splitter nye silhouetten en og som definitivt vil gå ned i historieboken. Hvorfor vente på Kanye West å rocke disse når du først kan?

Maksimerer minimalisme

2018 har vært et stort år for Sneaker Fads, så vel som den mest fremtredende er selvfølgelig det dekonstruerte mønsteret som har tatt over alles samlinger. Maksimere minimalisme, har Adidas Ultra Boost 19 blitt fullstendig ombygd fra sytten deler for å fokusere på fire cutting edge-komponenter, med en oppdatert 3D-hælramme som gir den prøvelignende estetisk som har vært alt populært i år.

Komfortabel AF

Med en optimalisert Boost mellomsåle for enda mer energiavkastning, er en torsjonsfjær for forbedret støtte, samt overgang, og PriceKnit 360 for lett komfort, Adidas Ultra Boost 19 er behagelig AF. Perfekt for kjas og mas i bylivet eller en kjølt utflukt, denne UB er virkelig kongen av komfort. Dessuten tilbyr et helt omarbeidet bur som gir deg ytterligere forsterkning.

Gjøre en uttalelse

Det er ingen gjemmer seg fra sannheten at Adidas Ultra Boost 19 er ekstremt iøynefallende, så hvorfor ikke lage en uttalelse ved å gjøre det midtpunktet til alle dine antrekk? Enkel, men likevel slående, absolutt noen form for antrekk vil gå helt hvis du har et par av disse på føttene. Bare tro på det i et minutt! Også, hvis du vil hoppe inn i dekonstruerte trend, er disse den perfekte metoden for enkelhet selv i den morsomme trenden uten å gå så gal.

Gjør hva du ikke kan

Med maraton sesongen innkommende, har det aldri vært en mye bedre tid å gjøre det du ikke kan. Laget i samarbeid med tusenvis av løpere rundt om i verden, ble Adidas Ultra Boost 19 produsert det vanskeligste av løpene, så hvorfor ikke gå inn i et løp? Enten det er en 5k av en fullblåst jernmann, er det mye bedre sent enn aldri, så vel som med det nye året som kommer opp, er det en fantastisk metode for å vanskeligheter med deg selv.

Sett til å slippe den 15. desember, la oss forstå hva du tror på Adidas Ultra Boost 19 ‘Laser Red’ ned i kommentarene nedenfor! I tilknyttede nyheter får spillet av Thrones X Adidas Ultra Boost ‘Night’s Watch’ en omarbeidet kontinental yttersåle!

Hvis du tror på å smekke litt helt ny adidas varme, vær sikker på å inspisere det siste her!

Leave A Comment