Paris Saint Germain tar ting tilbake til grunnleggende med dette tredje settet 2021/22

Følg videre fra sitt parisiske design påvirket andre settet og en spillerstyling lenke opp med Dior, Paris Saint Germain er igjen klar til å vise den stilen hører hjemme i fotball. Dette mest nåværende stykket legger til merkets pågående partnerskap med Nike og idretter et grunnleggende og elegant utseende.

Selve T-skjorten dukker opp med en slående svart base utviklet seg til en vanlig passform. I motsetning til den svarte, tar en stor farge blokkert grå design midtpunkt på brystet forsterket av to mindre horisontale tilsetninger. Når vi sitter rett over denne designen, ser vi PSGs signaturkrestlogo i en lys oransje fargetone, dette er sikkerhetskopiert av en signatur Nike Swoosh -logo i samme farge på ermet.

Bilde ved hjelp av PSG
Int’l frakt

Kjøp nå

Ved siden av settet har PSG også gitt ut en linje med signaturprodukter inkludert en lignende fargepalett. Grays, svarte og appelsiner blir alle brukt unisont på tvers av et utvalg av jakker, hettegensere og enkle tee -skjorter for i tillegg å styrke PSGs tilbud.

Bilde ved hjelp av PSG
Int’l frakt

Kjøp nå

Settet er tilgjengelig å kjøpe nå på Nikes nettsted for medlemmer, med en full utgivelse som følger for allmennheten den 17 .. I andre nyheter gir Stone Island prototype Research_series 05 på Milan Design Week.

Bilde ved hjelp av PSG
Int’l frakt

Kjøp nå

Leave A Comment