Aksjentall bare lekket for Air Jordan 1 Retro HI ’85

Hvis du spør noe sneakerhead hva den mest anerkjente skoen i historien er, er sjansene for at de vil si AJ1. Først introdusert tilbake på 80 -tallet av basketballlegenden Michael Jordan, har silhuetten fordi blitt et absolutt ikon, og nå ser det ut som Nike vil bringe tilbake en OG med Air Jordan 1 Retro HI ’85!

Først funnet på slutten av fjoråret, er HI ’85 en en-til-en-kopi av den opprinnelige formen. Fra signaturen henger etiketten helt til den omhyggelige sømmen, har alt blitt replikert nøyaktig. Farget blokkert til perfeksjon, “Varsity Red” og “Black” -paneler kommer sammen for et klassisk utseende, noe som resulterer i en snudd versjon av den beryktede “utestengte”.

I følge Gurnee-baserte sendingsbutikkens eneste søkere, vil denne skoen være begrenset til bare 23 000 par over hele verden, hvor hver og en er individuelt tall for ekstra eksklusivitet. Et “varsity rød” og “hvitt” par forventes også å falle i løpet av en nær fremtid, så hold øynene skrelle!

Bilde gjennom eneste søkere
Når det gjelder en utgivelsesdato, forteller kildene oss at en lansering i februar er på kortene, så hvis du vil at Nike Air Jordan 1 Retro HI ’85 I livet ditt må du holde den låst på den eneste leverandøren! I relaterte nyheter kan den off-white X Air Jordan 1 “Canary Yellow” også falle senere i år!

Bilde gjennom eneste søkere

Leave A Comment