6 hyped fottøy stiler nettopp diskontert i adidas salg

dette er det folk, slutten av sesongen salg er nå online på adidas uk – så vel som bare i tide til jul! Hvis du er en fan av de tre stripene, er noen av de som overholder gir, like bra å passere på.

Tonnevis av produkter er nå diskontert med 50% rabatt, men vi har fokusert på de absolutte fineste fottøystilene. Som inkluderer økning i tillegg til 2018S bestselgere. Ta en titt nedenfor, så vel som å gå på jakt etter den øverste julen stjele!

1. Adidas Ultra økning | Mye mer enn 30 stiler på salg på Adidas UK

Fra de lette oppdagede designene til vinterklare mids, er et betydelig utvalg av ultraøkende fottøy nå diskontert med så mye som 50%. Det inkluderer noen av de mye nyere stilene, inkludert at Oreo spesielle, så vel som enda noen få av klimaene. Tiltalende den øverste blandingen av komfort samt street-stil, det er ikke daglig, du kommer til politimann på en slik tiltalende pris!

2. Adidas NMD | Mye mer enn 20 stiler på salg på Adidas UK

Uten tvil en av de komfortable treningsinstruktørene noensinne har gjort, er NMD et fleksibelt altommet alternativ. Enten du velger fargerike stiler med PriceKnit-overdelene eller den mye mer motstandsdyktige passer sammen laget NMD, er det noe for alle i Adidas-salget. Som inkluderer den nylig introduserte NMD TS1.

3. Adidas eqt | Mye mer enn 20 stiler på salg på Adidas UK

“Alt som er viktig. Ingenting som ikke er.”; – Det er etikettlinjen for Adidas langvarige EQT-område. Det kan ikke være mye mer passende da denne samlingen fokuserer på det mest spesifiserende om oppdateringsstilfunksjonene som gir uovertruffen ytelse sammen med den signaturen Old-School-stilen. Selv de nyeste EQTs har den umiskjennelige Adidas-estetikken.

4. Adidasâ I-5923 | Mye mer enn 30 stiler på salg på Adidas UK

Den alltid fremtredende I-5923 er nå enda mye billigere med noen stiler som selger for så lavt som £ 35! Det er et absolutt røverkjøp når du tenker på denne 70-tallet påvirket skoen sitter på en himmelsk flate av boost. Ikke sove som størrelser allerede selger ut!

5. Adidasâ Yung 96 | Mye mer enn 5 stiler på salg på Adidas UK

Denne sprengningen fra fortiden tar motivasjon fra Adidas Falcon Dorf. Populariteten til Adidas’s Yung er knapt uventet gitt mønsteret for chunky, fars sko. FÅ INKLUDERT MED HYPE OG POLITICER selv en av de fargerike gjengivelsene, nå for så lavt som £ 60!

6. Adidas Sobakov | much more than 5 styles on sale at adidas UK

This football/ way of life crossover brings pitch influenced style to the streets. A finest seller for 2018, a number of of the preliminary styles were quick to sellout. It’s the distinct neoprene upper which makes these so attractive along keeping that spiralling gum midsole underfoot!

Leave A Comment