Sjekk ut Air Jordan 1 -bryteren “Purple Pulse” in Action

Da vi fanget vår aller første titt på Air Jordan 1 -bryteren tidligere i år, var vi fascinert av å oppgi minst. Produserte sneakerheads som liker støtten fra AJ1 -høye, men på samme måte fleksibiliteten til AJ1 -laven, ble denne skoen gjort til å være den aller beste fra begge verdener. Etter syv måneder med ingenting, men uskarpe lekkasjer som ser ut til å ha blitt tatt av poteter, får vi til slutt det nærmeste utseendet ennå, så la oss inspisere Air Jordan 1 Switch “Purple Pulse” i aksjon best nå!

Mens den “lilla pulsen” kan se ut som alle typer Air Jordan 1 på avstand, når du tar et skritt bedre, vil du oppdage at det er metode mye mer enn tilfredsstiller øyet. Med en full semsket konstruksjon fungerer denne skoen på en “isbreblå” base mens “lilla puls” nyanser går ned på toebox så vel som hælen. En svart swoosh skyter over lateral så vel som mediale sidepaneler, mens en mindre er fint brodert rundt fronten.

Bilde gjennom Yankeekicks

Bilde gjennom Yankeekicks

Bilde gjennom Yankeekicks
Selvfølgelig kan du ikke snakke om denne Nike -skoen uten å diskutere den knallgule glidelåsen som gjør metoden rundt ankelen. Laget for å bli løsnet i løpet av et delt sekund, og gjør det, utsetter en Air Jordan 1 lav total med en trekkfane bak for ekstra bekvemmelighet. Dette er i motsetning til noe vi har sett før, så vi kan bare ikke vente med å få disse i hånden til å prøve dem ut selv.

Forventet å avta i løpet av første halvår av 2021, kan vi allerede fortelle at neste år kommer til å bli et helvete av et år for Jordan Brand. La oss forstå hva du tror om Nike Air Jordan 1 -bryteren “Purple Pulse”, så vel som i Associated News, Dior X Air Jordan 1 High “Chicago” kan være på vei!

Bilde gjennom Yankeekicks

Bilde gjennom Yankeekicks

Bilde gjennom Yankeekicks

Leave A Comment