MOCA X VANS Holiday Pack 2021 hyller California

Med tanke på at overgangen fra halvpipen til gatene for mange år siden, har Vans vært vertskap Bading Ape, og til og med Heavy Metal Band Metallica. I dag vil det utmerkede California-avlet skateavtrykk dykke i tillegg til kunstverdenen ved hjelp av et partnerskap med MOCA (Museum of Contemporary Art) i Los Angeles.

Sneakerheads er ikke fremmed for co-merkede ensembler mellom varebiler og museer. I 2020 slo Vans seg sammen med MoMA (Museum of Modern Art) i New York City. Denne gangen vil den kommende MOCA X VANS Holiday Pack 2021 hylle California ved å stille ut verk fra kunstnerne Judy Baca, Brenna Youngblood og Frances Stark.

Bilde ved hjelp av varebiler
Ensemblet består av tre fan-favorittbiler silhuetter: SK8 hei, slip-on og autentisk. Alle par opprettholder sin konvensjonelle bygning og pryder signaturen til kunstnerne, alt sammen, mens de også refererer til noe av Californias historiske bakgrunn.

Hvis du er en die-hard VANS-samler, er vi ikke i tvil om at du har planer om å krysse av med MOCA X VANS Holiday Pack 2021 av din must-ha-liste. Sørg for å holde deg innelåst i Ideal her på den eneste leverandøren for alle gjeldende Vans -utgivelsesdatoer, da disse er i planen for å slippe 12. november. I relaterte nyheter gjenforenes Palace X Vans for en trippy soppinspirert SK8-Hi-samling.

Bilde ved hjelp av varebiler

Bilde ved hjelp av varebiler

Leave A Comment