Union LA X Nike Cortez overflater i en tredje farge

Etter den offisielle utgivelsen av deres Dunk Low, tar vi nå en titt på en tredje Union La X Nike Cortez -fargelegg som forventes å falle snart. Et samarbeid som har vært på radaren vår fordi slutten av fjoråret, dette kan bare være det mest bærbare paret av trioen – og her er alt du trenger å vite!

Sinnet unik, Chris Gibbs ‘tar på seg den anerkjente Cortez er ulikt noe vi har sett før. Arbeider på toppen av en ballistisk nettbunn som er malt i rosa og gule sherbet -toner, lysegrå paneler vikler seg rundt resten av øvre med knallblå nyanser, noe som gir enda mer kontrast til skoen.

En Nike Swoosh skyter over sidene og mediale sidepanelene, og den klassiske Cortez -hælen er lagt av et annet merke som er preget av Los Angeles -merkets signatur frontmannslogo. Ulas anerkjente gule etikett er sydd på snøresystemet, og hvis du ser nøye på Deubré, vil du oppdage at det er laser etset med “Cortez ’72”, som harkens tilbake til året som den legendariske silhuetten først debuterte.

Bilde gjennom Knowing_Kicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Knowing_Kicks
Int’l frakt

Se mer

For å runde det hele, er innersålen laget av Cork og mellomsålen ser ut til å være konstruert fra Nike Grind Rubber, slags som det du vil finne på Space Hippie -serien. Selv om det ikke er kjent mye annet om denne kollapsen, spår vi at bærekraft vil spille en enorm rolle i dette spesielle partnerskapet.

Forventet å ankomme en gang i sommer sammen med “Black” og “Khaki”, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye mer informasjon om Union Los Angeles x Nike Cortez “Gray” når den utvikler seg. La oss få vite hvilken farge du føler mest, og i relaterte nyheter har Sacai X Nike Cortez offisielt blitt avduket!

Bilde gjennom Knowing_Kicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Knowing_Kicks
Int’l frakt

Se mer

Leave A Comment