Nigel Sylvester har offisielt signert til Jordan Brand

etter å ha fått sitt helt eget Air Jordan 1 -samarbeid tilbake i 2018, har BMX -stjernen Nigel Sylvester holdt et nært forhold til Jordan Brand, selv om han til nå ikke har vært offisiell påtegnet. Han har imidlertid nettopp inngått en avtale med etiketten og vil nå være medlem av Jumpman -teamet fremover, noe som godt kan indikere mye mer samarbeid er på vei.

I et nylig intervju med Jordan -merkebloggen uttalte Sylvester “The Jumpman er en livsstil, det er et tankesett som representerer mot, besluttsomhet og fellesskap, blant så mange andre ting. Jumpman er en konstant evolusjon som inspirerer millioner rundt om i verden. ” Han har vært kjent for å ha syklet i AJ1-er under flere konkurranser, og sa også “AJ1 er min favorittsko gjennom tidene. Jeg begynte å sykle i dem tilbake i 2012, og det føltes riktig. Yttersålen griper pedalen min perfekt og leverer ankelstøtten jeg trenger. ”

Bilde ved hjelp av Jordan Brand

Bilde ved hjelp av Jordan Brand
Nigel Sylvester X Air Jordan 1 High som ble lansert for tre år siden har vurdert at det blir en fan-favoritt på grunn av det rene nødlidende utseendet og selger nå for en pen krone på videreselgmarkedet, så hvis du har sett opp det paret deg Det er sannsynlig å ha noe å se frem til i fremtiden.

Hvis du gleder deg til å høre mye mer fra Nigel Sylvester X Jordan Brand Partnership og alle de andre hendelsene i sneakerverden Nåværende før noen andre. Mens du er her, kan du sjekke ut den kommende størrelsen? X Nike Air Huarache “ACG”!

Bilde ved hjelp av Jordan Brand

Leave A Comment