Hvordan style Balenciaga Triple S

Vil du rocke Balenciaga Triple S?

Så dette er en kontroversiell. Du kan ikke dra hvor som helst på Instagram nå om dagen uten å se folk stunting i Balenciaga Triple S. Denne skoen er bokstavelig talt river kontoret vårt fra hverandre, noen mennesker elsker det, noen synes det er dødt!

Men vi gir deg de beste måtene å style denne pappa -sneakeren på.

Hold den låst til den eneste leverandøren for alle sneakernyhetene og inspirasjonen din.

Det smarte utseendet- min personlige favoritt. Å sammenkoble dem med et par skreddersydde bukser og koordinere fargen er den beste måten å få disse trenerne til å poppe.

Insta- @gasparddal

Frykten for Gud tartan-vist her av Hector Bellerin, buksene gjør alt det å snakke, men den subtile hvite fargen betyr at trippel s mer enn å holde sin egen.

Hype Baggy Jean- The Louis Vuitton x Supreme Jeans vil få deg nok oppmerksomhet som den er, men deretter parer den med disse utlandske skoene, og du er garantert å snu hoder.

Instagram- @aripetrou

Sidestripe Jogging Bottom-Quavo kan sees her som rocker OG-fargen med et par Camo-sidestripejoggere. Sidestripen er gassete og sammenstøtet på joggeskoene er Hella Fuego.

Gucci Gang- tilbake til Aripetrou og hans uendelige hype. Gucci -sokker og joggere kommer alltid til å poppe, og sneakeren hjelper bare antrekket med å komme sammen.

Full på pappa hype- Magnus Ronning er en gal morsom fyr. Hans satiriske stil resonerer med mange mennesker, og du kan se hvorfor. Rocking the Baggy Dad Pants med denne sneakeren er en vinner.

Basketball Ready- Bloodyyosiris vugger noen leieri-rumpeshorts og en provoserende tee. Fortsatt en dope passform.

Leave A Comment