New Balance M992 USA er pyntet i lilla fargetoner

New Balance fortsetter å dominere fottøyindustrien når vi går nærmere 2022, og avduker mange nye samarbeid og farger som allerede har fått sneakerhoder som venter på utgivelsesdatoer. Den siste variasjonen av den enormt populære og premium 992 -modellen har nettopp debutert, og det er trygt å si at den ser ganske søt ut! Med tittelen The New Balance M992 “Gray Purple”, oppdaterer joggeskoene den klassiske silhuetten med lyse og dristige farger.

Treff av lilla, marineblå, grå og naturlig utgjør det komplekse, men likevel flytende arrangementet av farger, med high-end konstruksjonsstoffer som brukes gjennom for å sikre at modellen lever opp til det luksuriøse omdømmet og prispunktet.

Bilde via ny Balancenew Balance M992 “Grå lilla”

Int’l frakt

Se mer

Bilde via ny Balancenew Balance M992 “Grå lilla”

Int’l frakt

Se mer

Overdelene er laget av en blanding av pigskinn semsket skinn, Supima -bomull og til og med Nubuck for å vise frem toppnivåpanel og for å gjøre disse så behagelige og holdbare som mulig. New Balansesignatur N -logo ligger på både sideveis og mediale sider, mens ytterligere merkevarebygging er til stede på tunger og hæler. Alt dette sitter på toppen av en SBS Abzorb mellomsåleenhet, noe som gjør disse til et av de mest komfortable tilbudene på markedet akkurat nå.

Hvis du ønsker å hente disse høye varme New Balance 992s, er den gode nyheten at de skal være tilgjengelige ganske snart, ettersom en USA-utgivelse er planlagt til 19. november, med en global utgivelsesdato som forventes å bli kunngjort snart . Sørg for å holde den innelåst her hos den eneste leverandøren for alle de nyeste fottøynyhetene og oppdateringene, og mens du er her, ta en titt på Malbon Golf X New Balance -samarbeidet som bare ble avduket!

Bilde via ny Balancenew Balance M992 “Grå lilla”

Int’l frakt

Se mer

Leave A Comment