Air Jordan 1 Mid “Particle Gray” velger et vinterklart oppsett

Air Jordan 1 debuterte helt tilbake i 1985 som et par basketballsko for den legendariske basketballspilleren Michael Jordan. Til i dag forblir silhuetten svært ettertraktet, med mange farger tilgjengelig på markedet og mange fremdeles i produksjon. En av de nylige variantene som er klare til å gå inn i scenen denne sesongen er Air Jordan 1 midt “Particle Grey”.

Fra de offisielle bildene har dette kommende midtre paret en tonal “partikkel grå” farge, med grått nyanser som markerer blandingene av semsket skinnmaterialer i hele øvre. Fuzzy semsket verktøy overtar overleggene, mens underleggene velger en smidig finish.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Det som gjør dette paret så annerledes, i motsetning til de konvensjonelle premium lær iterasjoner du har sett før, er det fleeceforede interiøret, noe som gjør disse AJ1-midtene klare til å møte kulden mens du holder brukerens føtter varme samtidig.

Hvis Air Jordan 1 Mid “Particle Grey” er på din must-ha-liste, må du sørge for at du holder deg foran de siste Nike-utgivelsesoppdateringene her hos den eneste leverandøren, da vi vil være de første til å varsle deg. I relaterte nyheter, ta en offisiell titt på Air Jordan 1 midt “Inside Out”.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave A Comment