Sacai Vibes har på Nike Waffle Racer “Green Nebula”

Sacai X Nike Ldwaffle er, hendene ned, en av årets mest populære joggesko. En sko som kom til vår Topp ti Nike -kollabliste, mens den ikke er Chitose Abe sin første Swoosh -sko, det er absolutt hennes beste. Når du holder det sagt, hvis du ikke klarte å politisere tidligere i år, så har vi ryggen, ettersom Nike Waffle Racer “Green Nebula” er den neste fineste tingen!

Med en slående likhet med det originale paret som debuterte tilbake i 1977, har det nøyaktig samme moccasininspirerte øvre som OG, og er malt i en grønn og gul kombinasjon som ligner veldig på den “grønne gusto” ldwaffle som traff hyller i mai.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Kjøp nå

Nedenfor under gjør den klassiske kilen mellom kilden mellomsål og vaffel et comeback, men det er blitt litt fornyet med et minneskum-sockliner og en midtsåle med dobbel tetthet, noe som gjør det så behagelig som alltid.

Nike Waffle Racer “Green Nebula” er tilgjengelig nå direkte fra Nike UK, og vil gjøre andre sneakerheads grønne med misunnelse, så ta et par best nå før det er for sent! Mens du er her, må du sørge for at du holder den låst på den eneste leverandøren for de siste og beste sneakernyhetene og utgivelsene!

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Kjøp nå

Leave A Comment