Slam Jam X Nike Dunk High Collab er fullpakket med unike detaljer

rundt denne tiden rundt i fjor, italienske Fashion Powerhouse Slam Jam slo seg sammen med Swoosh for en Blazer Mid Collab. Nå, etter mange lekkasjer så vel som rykter, har maktduoen offisielt avslørt Slam Jam X Nike Dunk High -kolleksjonen, så vel som det er hva vi drømte om så vel som så mye mer.

Begge dunks er virkelig full av unike funksjoner samt stilaspekter som vil få deg til å ta deg med å ta deg med å ta deg virkelig full av unike funksjoner samt stilaspekter som vil få deg til å ta deg av hvert femte sekund. De tradisjonelle perforeringene er laget av en overflod av premiummaterialer som skinn og semsket skinn, og har blitt omarbeidet, og dukker opp vertikalt så vel som horisontalt over henholdsvis toebox og sidepaneler.

Bilde via Nike

Bilde via Nike
Jelly Nike Swoosh -merkevarebygging treffer sidene så vel som medialer, og forlenger all metoden mot hælen for å skrive en sømløs trekkfane. Som et nikk til deres siste partnerskap, har merkevaren på tungen på samme måte blitt snudd på hodet, i tillegg til å fullføre alt av er halvtranslucente mellomsoler som resulterer i en tradisjonell, men likevel moderne estetikk som er vanskelig å ignorere.

Hvis du vil at Slam Jam X Nike Dunk High Partnership i livet ditt, krever du å lytte opp. “Platinum” vil gi ut 3. oktober utelukkende på Slam Jam samt SNKR -er, mens “Black” dukker opp noen uker senere 30. oktober hos Select Retailers. La oss forstå hvilket par du føler mest, så vel som i Associated News, Nike SB Dunk High “Strawberry Cough” faller senere i år!

Bilde via Nike

Bilde via Nike

Leave A Comment