Først se på Sneakersnstuff x Adidas Ultra 4D

Det er risikofritt å oppgi at 2021 kommer til å bli et helt stort år for Ultra 4D. I samsvar med en kollaps med Packers så vel som en kommende en med sosial status, tar vi nå vårt aller første blikk ennå på Sneakersnstuff X Adidas Ultra 4D, så vel som ærlig, dette kan bare være det aller beste siden skiver brød . Med en slående likhet med Naked X Adidas Ultra Boost fra 2016, her er hva vi forstår så langt.

Offisielt bekreftet av den skandinaviske forhandleren, SNS håndtaket Futurecraft -silhuetten bruker Ultra Boost 1.0 Primeknit øvre. Stark sorte aksenter dukker opp i en ren myntefarge, og er pepret gjennom skoen for en kontrastpop som er vanskelig å ignorere. Et fullt skinnbur tilbyr opp en glatt så vel som premiumestetikk, mens en matt hælkopp rundt ryggen gir støtte så vel som stabilitet som ingenting annet der ute.

Selvfølgelig kan du ikke snakke om denne skoen uten å diskutere Adidas 4D mellomsåle som sitter under føttene. Det intrikate gitteret er laget av en prosess som kalles digital lyssyntese, og gir brukerne den perfekte mengden demping med hvert trinn. Dette er deretter foret med en svart ut gummi yttersåle, og avslutter designet.

Stort sett er ingenting annet forstått om SNS X Adidas Ultra 4D på dette tidspunktet, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for flere nyheter når det utvikler seg! La oss forstå hva du tror om dette ettertraktede samarbeidet, så vel som mens du er her, kan du også se spesielt på Prada X Adidas Luna Rossa 21!

Bilde via erikfagerlind

Leave A Comment