Nike Air Force 1 Low DNA nikker til den dekonstruerte trenden

bevis på at den dekonstruerte trenden ikke forsvinner snart, Nike Air Force 1 Low DNA White tar signaler fra sin egen opprinnelseshistorie. Inspirert av konstruksjonen av den bestselgende Nike-silhuetten, er hvert element fra sålen opp subtilt ferdig med forhåndsproduksjonsdetaljer. Tilgjengelig nå på Nike UK, skynd deg som størrelser forventes å selge!

Bilde via noirfonce
Int’l frakt

Kjøp nå

Å stjele rampelyset på denne Nike AF1 er den gjennomskinnelige swoosh. Den har en grov kuttet ramme og taklet med mindre enn perfekt søm, den sitter over debossed frimerker som leste “2-Film Air”. Når du løfter skoen, er den gjennomskinnelige yttersålen ferdig med “Air Sole – A1180 i full lengde – A1180” skrevet på bunnen, og den endelige blomstringen av detaljer kommer i form av eksponert skum på tungen.

Bilde via noirfonce
Int’l frakt

Kjøp nå

Svært teknisk og så behagelig som alltid, disse Nike Air Force 1 blir med på noen av merkets mest uttalelsespar. I år har slike som Nike Air Force 1 White Type Gold-som også ser på den dekonstruerte trenden-gore-tex iterasjoner som leverer på holdbarhet og til slutt, silhuettets flyjakkeinspirerte design som løfter Nike Air Force 1 til luksusstatus.

Endelig lansert via Nike UK, kan du nå copere det nye Nike Air Force 1 Low DNA “Look See”, og de vil sette deg tilbake rundt £ 99. En liten pris å betale for å bli slått på trenden vi regner med.

Hva synes du om dette nye paret? Hvordan kan det sammenlignes med merkets siste utgivelser? Gi oss beskjed!

Bilde via noirfonce
Int’l frakt

Kjøp nå

Leave A Comment