Ta en bedre titt på den kommende Yeezy-økningen 350 V2 “Ash Pearl”

Det har gått en stund fordi Kanye West så vel som Adidas har behandlet oss til en helt ny Yeezy-økning 350 V2 colorway, men vi har nå Håndtert for å få et bedre blikk på den kommende “Ash Pearl” -utgivelsen. Vi viser en passende rent nøytral tonet fargepalett, og vi har ingen tvil om at mange av dere kommer til å ønske å legge disse til rotasjonen din.

Enten du ennå ikke har plukket opp ditt aller første par Yeezy eller du allerede er en selvbevisst rusmisbruker, la oss varsle deg om at Yeezy øker 350 V2 er en av de komfortable joggeskoene på markedet, så vel som på samme måte ekstremt enkel For å matche alle slags antrekk!

Bilde gjennom Jlearo
Overdelene er planlagt å lage fra Adidas ‘pålitelige Primeknit-materiale for et spenstig så vel som behagelig passform, mens hits av grått, beige så vel som hvitt er omtalt for å skrive den velutførte colorwayen. Den tradisjonelle 350 V2 -sidestripen gjør på samme måte opptreden, og bryter opp utseendet i tillegg til å legge enda mer dybde til den legendariske silhuetten.

Under føttene gir antallet økende mellomsåle -system all komfort så vel som støtte du kan kreve når du tar disse ut for et snurr. Hvis du søker etter en trendy så vel som også komfortabel sneaker, kan du sjelden gå galt med et par Yeezy -økning 350 V2, så av denne grunn alene er disse allerede på vår politibetjent -liste!

Bilde gjennom Jlearo
Hvis du er så begeistret som vi er for Yeezy -økningen 350 V2 Ash Pearl, må du sørge for å holde den låst på best her hos den eneste leverandøren for alle de siste nyhetene, så vel som oppdateringer om denne utgivelsen, så vel som så mange mer! Mens du er her, inspiser den off-white x Jordan 4 “Military Blue” som nettopp har blitt lekket!

Bilde gjennom Jlearo

Leave A Comment