Utgivelsesminnelse: Ikke gå glipp av teppeselskapet X Nike Dunk High!

Hvis du prøver å finne et av de mest spesielle samarbeidene i nyere minne, kan teppeselskapet X Nike Dunk High bare være svaret ditt. Vi ble laget i samarbeid med brødrene Ayman og Osama Abdeldayem, og fikk først et blikk på disse på slutten av fjoråret, og de dropper endelig i morgen 2. mars klokka 08.00 over på Nike UK!

En av de nåværende og største dunkene til å inneholde en Trearaway -øvre, denne skoen gjør det som ingen andre der ute. Arbeidet med en skarp hvit skinnbase, blå “Royal Pulse” -paneler gjør veien gjennom skoen komplett med en kremet marmorert effekt. Selv om du kanskje synes de ser ganske spesielle ut allerede, er det mye mer du bruker dem mest det ytre materialet ripper av, sakte, men definitivt avslørende AM -overflod av lekne mønstre som Skate -merket skilles ut for.

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Nede under finner du en off-white mellomsåle som bruker opp en vintage vibe, og dette er deretter foret med en glidende tannkjøttgummi for et retro-utseende. Selvfølgelig kan du ikke snakke om dette Nike -samarbeidet uten å nevne det hemmelige budskapet som er skrevet ut bak hælen. Når du fjerner stoffet rundt ryggen, blir du presentert med uttrykket “brakt til deg av Habibis på teppeselskapet” på hælen, med “habibi” som direkte oversettes til “kjærlighet” eller “elsklinger” på arabisk.

Som påpekt før, slipper teppeselskapet X Nike Dunk High i morgen 2. mars kl. 08.00 på Nike UK! La oss få vite hva du synes om dette enestående partnerskapet, og i relaterte nyheter faller Supreme X Nike SB Dunk Low Spring/Summer 2021 denne uken!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave A Comment