Yeezy Boost 350 V2 “Bred” fikk nettopp en stor restock!

Vi kan ikke tro at vi sier at dette, men Yeezy Boost 350 V2 “Bred” har nettopp fått en stor gjenoppbygging på avkom! Hendene ned en av de mest ikoniske 350 V2 -ene som noen gang er laget, krever du å stoppe det du gjør, så vel som å sikre størrelsen din akkurat nå mens den fremdeles er tilgjengelig!

Med en stealthy svart Primeknit-øvre er sidepanelene pyntet med “SPLY-350” i en sterk rød fargetone. Selv om ingen virkelig forstår hva dette står for, er det fremdeles så ikonisk som noen gang til og med fire år etter den opprinnelige utgivelsen. Rundt hælen på Yeezy vil du oppdage en praktisk trekkfane totalt med en enkelt sømlinje. Dette gir opp en enkel, men likevel slående kontrast som garantert vil snu hoder hvor som helst du går.

Int’l frakt

Kjøp nå

Int’l frakt

Kjøp nå

Nedenfor nedenfor oppdager du en Adidas Boost mellomsåle som er like behagelig som alltid. Dette ligger i et ribbet system som er blitt brukt på Kanye Wests signatursko siden begynnelsen av tiden.

Tilgjengelig nå direkte fra Offspring, politibetjent Adidas Yeezy Boost 350 V2 “avlet” akkurat nå før det er også sent! La oss forstå om du håndteres til politimann, så vel som mens du er her, kan du også ta en på fot på Yeezy Boost 350 V2 “Ash Stone”!

Int’l frakt

Kjøp nå

Int’l frakt

Kjøp nå

Leave A Comment