Først se på Air Jordan 1 ‘Satin Black Toe’

Når det angår den anerkjente Air Jordan 1, må ‘Black Toe’ være en av de mest etterspurte fargene som noen gang er laget. Enkelt, men slående, det er den unge gutten for den legendariske silhuetten. Nå gjennomgår Jordan Brand denne fargen med en alternativ ‘satin svart tå’ sminke, så vel som den har avsluttet emojier skrevet rundt den.

Med det konvensjonelle fargeblokkerte utseendet som er like gjenkjennelig nå som det var tilbake på 80 -tallet, er ‘sateng svart tå’ malt i den signaturrøde, hvite, så vel som svart fargeskjema, men slår ut noen av de tradisjonelle Materialer med moderne for en distinkt teft. Å velge et silkeaktig materiale i stedet for det grunnleggende skinnet for et ultra luxe -utseende så vel som følelse, dette er en av de mest premium AJ1 -ene som reduseres noensinne. Premium kornaspekter treffer swoosh så vel som bevingede basketballlogoer, samt for å avrunde alt av, en utfyllende nyanse dukker opp på gummi yttersålen under luftenheten.

Sett for å avta 17. august er Air Jordan 1 ‘Satin Black Toe’ en eksklusiv kvinne, men det vil definitivt ikke hindre menn fra å klemme inn i dem! La oss forstå om du tar tak i et par for din personlige samling, i tillegg til å være sikker på å holde det låst på søskenstedet vårt, de eneste kvinnene for mye mer utgivelsesinformasjon når den utvikler seg!

Leave A Comment