Et omfattende blikk på Yeezy 500 ‘Soft Vision’

Dette er det, sjef. Om litt over en ukes tid ser vi til slutt utgivelsen av Yeezy 500 ‘Soft Vision’. En sko som aller første lekket all metoden tilbake i juni i fjor, ville det være en underdrivelse å oppgi at vi er utenfor hyped. Med alt det som er sagt, la oss ta det mange omfattende utseendet vårt ennå!

Bilder med tillatelse fra Sneaker Insider @KickWhoshow, den ‘myke visjonen’ er den mest dynamiske ørkenrot -sneakeren til dags dato, mest sannsynlig fordi ‘Supermoon Yellow’. I fjor avslørte Kanye West lilla så vel som rosa Yeezy 500 -prøver, så for denne utgivelsen er han integrert begge fargene, noe som resulterte i en ren syrinskygge som garantert vil snu hoder.

Bilde gjennom KickWhoshow

Bilde gjennom KickWhoshow
Dekket ut i noen få av de mest premiummaterialene verden noensinne har sett, utgjør smørete glatt semsket skinn majoriteten av den øvre, mens Ultra Luxe skinnaspekter på samme måte fungerer for et enda mye mer high end -utseende så vel som følelsen. Alt dette er overlagt på toppen av en passform sammen base, i motsetning til den kommende “steinen” som bruker neopren. For å avrunde alt av, sitter et adipren -system nede, så vel som dette er foret med tannkjøttgummi for spenstig trekkraft med hvert trinn.

Hvis du vil ha Yeezy 500 ‘Soft Vision’ i din personlige samling, er 2. november datoen for å merke på kalenderen din! Sett for å være ganske begrenset, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren, så vel som vi lar deg forstå så snart mye mer utgivelsesinformasjon kommer inn. Vi vil også varsle deg når en loddguide kommer sammen slik at du kan Øk deg mulighetene for å få det W!

Bilde gjennom KickWhoshow
falsk

Leave A Comment