Nike Dunk Low “Fossil Rose” er en vår nødvendig

en dag til, en ny dunk. Ikke misforstå, vi klager absolutt ikke, men det er ofte vanskelig å følge med på alle LS vi skal ta i år. Etter å ha sirklet rundt ryktemøllen i noen måneder, tar vi nå vårt aller første blikk på Nike Dunk Low “Fossil Rose”. En av de reneste fargene basketballsilhuetten noensinne har sett, her er hva vi forstår så langt!

Bilder med tillatelse fra britisk kjøpmannsstørrelse?, “Fossil Rose” dyppes i en skarp off-white-kombinasjon med rosenrøde rosa farger som gjør metoden sin på tvers av snørene, hælmerke, samt Nike Swoosh. Laget av smørete semsket skinn som er myk og glatt å ta på, dette er den beste sneakeren for alle typer våren samt sommerens sommer.

Bilde ved hjelp av størrelse?
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av størrelse?
Int’l frakt

Se mer

En komplementær hvit mellomsåle sitter nede nedenfor, så vel som dette er også foret med rosa toner for å binde hva som helst sammen. Denne dunken vil åpenbart avta sammen med en dunk -høy variant som fullstendig vil omvende fargen, så pass på at du holder øynene skrellet for mye mer informasjon om det når den utvikler seg.

En offisiell introduksjonsdato er ennå ikke bekreftet, men vi forventer at Nike Dunk Low SE “Fossil Rose” vil avta ekstremt snart. La oss forstå om du tar tak i denne utgivelsen, så vel som i Associated News, Nike Dunk Low “SetSubun” feirer den japanske standardfestivalen!

Bilde ved hjelp av størrelse?
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av størrelse?
Int’l frakt

Se mer

Leave A Comment