Supreme X Nike Shox Ride 2 -kolleksjonen dropper neste vår

Supreme og Nike har samarbeidet i godt over to tiår nå, og etter tingenes utseende vil de ikke stoppe når som helst snart. Etter å ha sett vår aller første titt på Supreme X Nike SB Dunk High “Brasil” tidligere denne uken, forteller anerkjente kilder nå at strømduoen vil jobbe med Supreme X Nike Shox Ride 2 -kolleksjonen – og vi tar vår første Se ennå!

Bilde via py_rates
Int’l frakt

Se mer

Å ta på seg Shox Ride 2 som har vært en veimannsstift siden begynnelsen av 2000-tallet, vil det New York City-baserte avtrykk gi den i tre ultra unike farger, nemlig “nøytral oliven”, “speed rød”, og selvfølgelig, The Klassisk “hvit” palett.

Alle tre parene vil skryte av et design som veldig faller på nettet med Beaverton -merkets estetikk for tidlige noughties som ble sett på modeller som Air Max Plus, med plysj mesh -paneler og premium skinn i hele. En Shox mellomsåle finner du under føttene komplett med de enkelte kolonnene som gir ytterligere respons og demping, og for å runde det hele, har Supreme limt inn signaturen Futura -logoen overalt.

Bilde via py_rates
Int’l frakt

Se mer

Forventet å falle en gang våren 2022, er Supreme X Nike Shox Ride 2 -kolleksjonen absolutt ikke for alle, men de som leter etter en vintage vibe vil definitivt kunne sette pris på dem. La oss få vite hvilken farge du føler mest, og i relaterte nyheter kan et Supreme X Tiffany & Co. -samarbeid bare være i verkene!

Bilde via py_rates
Int’l frakt

Se mer

Leave A Comment