6 av de største og siste Air Max -trenerne

Enten du er en veteran til sneaker -spillet eller nytt for hele trenerhype, slår ingenting en Air Max -trener. Fra de ikoniske 90 -tallsstilene til de mer moderne hybridene, det er bare noe med dette tidløse området.

Her tar vi en titt på 6 New -in Air Max -utgivelser – noen av våre favoritter i sesongen. Som alltid, hold det låst til @thesolesupplier for å holde seg foran alle de siste utgivelsene.

Nike Air Max BW/ 97 Black | Tilgjengelig på Footpatrol

Ellers kjent som Air Max 97/BW ‘Haematite’, gir en skimrende iriserende glød enda mer oppmerksomhet på denne eneste byttet trener. Et ideelt valg for vinterens mørke netter, det er sjokkerende at størrelser fremdeles sitter fra den tidlige lanseringen.

Nike Tuned 1/Air Max 97 Obsidian Green | Tilgjengelig på Foot Locker UK

En annen av denne ukens nye hybridtrenere ankommer som en del av ‘Discover Your Air’ -pakken. Den funky bruken av Crimson Green gjør disse spesielt iøynefallende. Et sett med tau -snøringer og klassisk Nike -merkevarebygging fullfører utseendet.

Nike Air Max 97 Steelers | Tilgjengelig på JD Sports

Wiz Khalifa sang om det, en amerikansk fotballag sport de samme fargene, og nå den episke kombinasjonen kommer på Air Max 97; svart og gul! Denne treneren er et syn å se og sikkert en av denne sesongens hotteste AM97 -er?!

Nike Air Vapormax 95 skifer | Tilgjengelig på Nike UK

Hybrid fottøy blir ikke mer slående enn dette. Da Nike bestemte seg for å legge til en Vapormax mellomsåle under en Air Max 95, var ikke alle overbevist. Men resultatet er langt mindre sprøtt enn du forventer. Denne ‘skifer’ fargen skiller seg fra hverandre takket være skyggen av elektrisk blå til luftenheten.

Nike Air Vapormax pluss platina | tilgjengelig på slutten. Klær

En kul overgang av isete klare til grå funksjoner på Vapormax -boblen til denne tykke silhuetten. Flere andre er tilgjengelige på slutten. Klær, men dette alternativet er uten tvil det reneste.

Nike Vapormax Flyknit 2.0 White | tilgjengelig på slutten. Klær

Hvis du foretrekker den originale Vapormax -estetikken, må du ikke se lenger enn denne snødekte hvite gjengivelsen. En lignende stil var rask til å selge, så ikke bli overrasket når denne siste utgivelsen ikke holder seg lenge.

Leave A Comment