Flere Pokémon X Adidas joggesko er i verkene

tilbake i mars, bilder lekket av en kommende Pokémon X Adidas Campus Collab. En samling som utelukkende falt i Asia, sneakerheads andre steder hadde ingen måte å få hendene på et par. Nå, måneder senere, ser det ut som om lommemonstrene har gjenforent med de tre stripene for nok en kapsel, og vi tar vårt første blikk ennå.

Å ta på seg den undervurderte fordelen Silhouette, det første du vil merke om Pokémon X Adidas-fordelen er 8-biters Pikachu som er trykt over sidene. En hyllest til den japanske anime -gameboy -dagene, ekstra Gen Pokémon tar veien til den indre foringen, inkludert Bulbasaur, Charmander, Cubone, Vaporeon.

Bilde via US_11
Andre bemerkelsesverdige designfunksjoner inkluderer perforert tre stripe-merkevarebygging langs sidepanelene, co-branded tunger og en tilpasset Adidas X Pokémon-innsåle, og avslutter designet.

Pokémon X Adidas -fordelen er satt til å slippe snart, og er et must -politimann for fans av den veldig populære franchisen. En europeisk utgivelse kan være på kortene, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren, så gir vi deg beskjed så snart vi gjør det!

Bilde via US_11

Leave A Comment