The Complete Stranger Things X Nike ‘Independence Day’ -samlingen introduserer Tomorrow

Complete Stranger Things Season 3 slipper til slutt i morgen, i tillegg til hvilken mye bedre metode er det for å feire den vilt fremtredende sci-fi-serien enn med merkevaren New Stranger Things X Nike ‘Independence Day’ -samling?!

Bestående av tre vintage silhuetter, hver så vel som hver design er malt i en patriotisk fargeplan for å vise denne sesongens 4. juli. Cortez er laget av et slående rødt skinn med en kontrasterende hvit swoosh -skyting over lateral så vel som mediale sidepaneler.

Blazer -midten, derimot, kan skilte med en sterk blå fargetone, så vel som er laget av smørete glatte semsket skinnpaneler. En tykk hvit gummi mellomsåle setter seg nedenfor for komfort som er over sammenligning. I tillegg til til slutt får Tailwind 79 full røde, hvite, så vel som blå behandling, med en passform sammen så vel som semsket skinn til det aller beste fra begge verdener.

Alle tre skoene fungerer året “1985”; Preget på hælen som et nikk til den siste Complete Stranger Things-sesongen, i tillegg til at co-branded skisserer dukker opp på tungen så vel som innersåle, og fullfører det samarbeidende utseendet.

Sett til å treffe hyller i morgen 4. juli, nøyaktig samme dag som Complete Stranger Things sesong 3, er The Stranger Things X Nike ‘Independence Day’ -samling en must politibetjent for fans av hiten Netflix -showet i tillegg til vintage sneaker -entusiaster. La oss forstå hvilket par du planlegger å legge til samlingen din, så vel som mens du er her, må du huske å se på hele Nike Sneaker -serien!

Leave A Comment