Nike Air Max 2090 “Retro Futurism” Pack er påvirket av futuristisk kunst

Det er ikke nektet at Nike Air Max 2090 har kommet inn i 2020 med en stor bang! Denne splitter nye silhuetten av Swoosh-merket har vært å snu hoder siden den debuterte tidligere i år. Ved å bruke stilaspekter fra tradisjonelle løpere, blir denne sneaker raskt enig med å være en viktig i våre rotasjoner. Nå er Nike Air Max 2090 “Retro Futurism” -pakken satt til å redusere så vel som hva en pakke den er.

Bilde via Nike.
Tegning motivasjon fra fremtidige transportformer, i tillegg til retro-futuristisk kunst, disse 3 fargene er alle uber rene mens du tilbyr pops of color. Bruk av fargene for å fortelle en historie, det hvite / grønne paret nikker for å fjerne himmelen, mens oransje / lilla ligner en ørken scene, så vel som pakken er avrundet med en rosa / oransje fargestoff som fremkaller konsepter av bylys.

Med en TPE-kappe over den øvre, tilbyr dette gjennomsiktige materialet brukeren et ekstra aspekt av tilpasningen, bare sørg for at du bruker et fantastisk par sokker når du rocker disse. Slated for å introdusere 7. mai, vil Nike Air Max 2090 “Retro Futurism” -pakken tenk på som noen av de aller beste GR-er av 2020. Hold det låst til den eneste leverandøren for alle de aller beste nyhetene, så vel som utgivelser fra The Sneaker Community.

Bilde via Nike.

Leave A Comment