Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo” er i verkene

Kanye Wests Yeezy-line-up har vokst enormt de siste årene siden han slo seg sammen med merkevaren med Three Stripes. I tillegg til den nylige nyheten om tilbakekomsten av den ettertraktede “Oreo” på Boost 350 V2 -fargen, tar vi nå på det motsatte designet: Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo”.

For de hengivne samlerne av Mr Wests berømte Yeezy -sko, er “Reverse Oreo” et par vi ikke stiller spørsmål ved du har ventet på lenge siden det aller første ryktene for noen år siden. Heldigvis har vi til slutt i hånden av paret.

Bilde via yeezyinfluence
Int’l frakt

Se mer

Yeezy 350 V2 “Reverse Oreo” er det du forventer; Den monokromatiske konfigurasjonen fra “Oreo” flippet. Den Primeknit-vevde basen er i hvitt mens merkevaren “SPLY-350” på siden sitter på toppen av en kontrasterende svart stripe. Selvfølgelig ville ikke fan-favoritt-silhuetten være total uten en full lengde Adidas Boost mellomsåle under føttene, noe som gir komfort i tillegg til demping som du ikke vil oppdage raskt fra andre avslappede treningsinstruktører på markedet i dag.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo” synker tilsynelatende mot bakenden av dette året, så husk å holde deg låst rett her på den eneste leverandøren hvis du vil holde deg foran de siste Yeezy -utgivelsesdatoene. I tilknyttede nyheter, ta en grundig titt på Yeezy Boost 350 V2 “Onyx”.

Bilde via yeezyinfluence
Int’l frakt

Se mer

Leave A Comment