Tyler, designeren X Converse avdekker Golf Le Fleur* ‘Colorblock’ Pack

etter utgivelsen av Golf Le Fleur* X Converse One Star Rainbow – som fremdeles er tilgjengelig forresten – Tyler, har designeren slått seg sammen Opp med det amerikanske sneakermerket igjen for ‘Colorblock’ -pakken. En av deres reneste samlinger noensinne med tanke på at de begynte å samarbeide i 2017, du må sjekke ut disse!

CONS er tilgjengelig i to forskjellige farger, og har rene hvite lerret overdeler som er kontrast av en fargestoffer mellomsoller, tilgjengelig i ‘Racing Red’ og ‘Kelly Green’ smaker. Komplementær søm treffer tungen og signaturblomstermotivet, og for å runde det hele, setter en ren hvit gummi yttersåle seg neden under for den beste balansen mellom komfort og holdbarhet.

Golf Le Fleur* x Converse ‘Colorblock’ Pack er satt til å slippe sammen med et sett med franske Terry -klær som er inspirert av Archive Converse Athletic Wear, og er satt til å lanseres 3. august, avrunde sommeren med et smell! La oss få vite hvilket par du vil ta tak i, og ikke glem å holde det låst på den eneste leverandøren for den nåværende og største sneaker -sladderen!

Leave A Comment