På nært hold med Matthew M. Williams x Nike Joyride CC3 Setter

Etter å ha tatt et sniktitt tidligere denne måneden, kommer vi nå på nært hold og personlig med Matthew M. Williams x Nike Joyride CC3 Setter. Den siste Swoosh -kollapsen fra grunnleggeren av Alyx Studio, vil det bli tilbudt i to monokromatiske farger, inkludert en svart versjon samt et grått par.

Inspirert av Techwear, har MMW Joyride CC3 -setteren en full netting øvre med premium skinnelementer med rundt ankelregionen. En burrito-tunge så vel som et asymmetrisk snøringssystem resulterer i en ekstremt strømlinjeformet estetikk, mens unike slaghulllignende trekkfliker i tungen så vel som hæl gir skoen et avantgarde utseende så vel som følelsen.

Bilde via slutt. Klær

Bilde via slutt. Klær
Nedenfor under bruker Williams siste utvikling Nikes siste joyride -dempingssystem, med hundrevis av bittesmå TPE -perler som fyller mellomsålen for komfort i tillegg til demping som er ulikt noe annet. Disse ligger i en isete blå enhet for en kontrastpop.

Matthew M. Williams x Nike Joyride CC3, som dropper 5. desember, bør absolutt ikke gå glipp av, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren, så vel som vi holder deg oppdatert med mer utgivelsesinfo så vel som aksjer!

Bilde via slutt. Klær

Bilde via slutt. Klær

Leave A Comment