Alt vi forstår så langt om Adidas Yeezy 451

tilbake i april, tok Kanye West til Twitter for å erte Adidas Yeezy 451. Med en usedvanlig annerledes estetikk sammenlignet med resten av sneakene hans, ser det faktisk ut som noe direkte Ut av Ridley Scotts science fiction -skrekk, Alien. Nå, et år senere, har vi ikke virkelig hørt mye om noe om den andre verdensomspennende crep, så her er absolutt hva vi forstår så langt! For mye mer materiale som dette, husk å laste ned den offisielle den eneste leverandørappen for gratis ideal nå!

Slipp i år

Adidas Yeezy 451 slipper absolutt en gang i år. Tidligere ryktet om å ha en utgivelsesdato for mars, har dette sannsynligvis blitt forsinket frem til tredje kvartal 2019, så forvent å få tak i et par av disse fra juli til september. Selv om det er usikkert om hvorfor datoen er blitt presset tilbake, bør den ikke komme som en overraskelse med tanke på at det faktisk er i motsetning til noen form for sneaker Kanyes utgitt før.

Syvende silhuett

Adidas Yeezy 451 markerer den syvende, nye silhuetten fra Adidas Yeezy-samarbeidet, med 750 som den aller første så vel som 700 er den siste. Selv om det er usikkert hvor navnet 451 stammer fra, er vår fineste antagelse at det er påvirket av Ray Bradbury’s Fahrenheit 451 – en roman om et fremtidig amerikansk samfunn der bøker er forbudt så vel som “brannmenn”; Kasser alle typer som finnes, av denne grunn den flamme-lignende mellomsåle.

Det er designer

Tro det eller ei, Kanye style egentlig ikke Adidas Yeezy 451 selv. I stedet er det hjernen til den legendariske designeren Steven Smith, som produserte Reebok Insta Pump Fury, Nike Air Max 2009, samt New Balance 574, før du begynte i Yeezy -teamet i 2016. Dette er ikke første gang dere har ansatt noen for å style sine joggesko. Faktisk ble den ennå ikke utgitte 700 VX laget av Chris Tresser fra Nike Air Max 97 berømmelse.

Crazy Colourways

I følge ryktene vil Adidas Yeezy 451 gi ut i massevis av vanvittige farger. Tilbake i april ertet Kanye skoen i en overveiende grå så vel som hvit palett, med tykke blå striper som løper over hele øvre. Ryktene spesifiserer at i tillegg til de tradisjonelle ‘Triple Black’ så vel som ‘Triple White’ fargetoner, er ‘Mauve’ så vel som ‘sement’ fargebaner på samme måte i verkene.

Ikke passet sammen rundt

I motsetning til Kanyes 350 line-up, ser det ut som om Adidas Yeezy 451 vil bli utviklet fra passform i stedet for fan-favoritt Primeknit. Fra lekkasjene ligner den typen som passer sammen som ble brukt på 700 -området. Dette muliggjør for den ytterste pusteopplevelsen uten at den er så veldig spinkel. I tillegg vil det spesielle snøresystemet være laget av paneler av Nubuck som kobler seg til piggene på sålen.

Det har en såle

Det aller første som noen ble observert da de så Adidas Yeezy 451 var den skandaløse eneste enheten. I motsetning til noe vi har sett før, ikke bare i Kanyes samling, men på samme måte i joggeskohistorien, er den laget av et tett skum som bruker ekstra komfort med hvert trinn. I tillegg ser det ikke ut som om det vil bruke de tre stripes forbedring av adipren, så det kan bane metoden til en helt ny eneste systemteknologi.

Kunstverk av D.B.Photoz

Leave A Comment