Union La X Air Jordan 1 får en bekreftet utgivelsesdato

Etter å ha trolling av folk på et loppemarked i Los Angeles, har vi nå en bekreftet utgivelsesdato for Union La X Air Jordan 1, så vel som vi er utenfor hyped! Designet er sterkt påvirket av 80-tallet, og er påvirket av flere av OG-fargene, og bruker et ekstremt åpenbart stingmønster for å produsere en mash som vi aldri har sett før.

I to unike nyanser, som den aller første, tar på seg den tradisjonelle ‘Black Toe’ med den ‘hvite/grå’ ankelkraven, mens den andre utnytter ‘White/Blue’ med den ikoniske ‘Black/Red’ ankel. Begge designene er laget av smidig skinn så vel som forvitret semsket skinn for den ekstra vintage vibe, og fungerer gul søm i tillegg til en komplementær “un/la”; Etiketten funnet rett under signaturvinget basketballlogo.

Lansering 24. november vil Union La X Air Jordan 1 avta sammen med en rekke klær, inkludert bukser, t-skjorter, shorts, hettegensere, samt mer! La oss forstå om du vil komme ned i kommentarfeltet nedenfor! I tilhørende nyheter kan Air Jordan 4 ‘Gucci’ gi ut neste år!

Hvis du tror på å copping noen helt nye Nike Heat, må du huske å inspisere det siste her!

Leave A Comment