Dior X Air Jordan 1 High “Chicago” kan være på vei

Det er ingen tvil i noens sinn at Dior X Air Jordan 1 High endret sneaker -spillet for alltid. Et samarbeid som ingen andre før det, det uskarpe linjen mellom høye mote og streetwear, noe som resulterte i et sinnsykt rent samarbeid som vil bli innvarslet som et av storhetene i flere tiår fremover. Hvis du trodde det var slutten på det hele, ville du være død galt, ettersom ryktene sier at en Dior X Air Jordan 1 High “Chicago” kan være på vei!

Inspirert av en av de mest anerkjente Air Jordan 1 -fargene som noen gang er laget, melder Sneaker Insider @SoledeBrief at det legendariske partnerskapet vil gjøre et comeback en gang neste år. Laget av premium italiensk kalveskinnskinn, utsøkte detaljer som “Air Dior” -emblemet og Lacy Nike Swoosh er satt til å komme tilbake. Vi er ikke sikre på om det vil bli ledsaget av en Air Jordan 1 lav denne gangen, men bare tiden vil vise seg.

falsk

Tatt i betraktning at par videresender for på over $ 15.000 per stykk, ville vi ikke bli overrasket om denne “Chicago” som gir ville bli verdsatt til det dobbelte av dette, spesielt med den anerkjente fargepaletten.

Ved siden av ingenting annet er kjent om Dior X Nike Air Jordan 1 High “Chicago” på dette tidspunktet, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når det utvikler seg! La oss få vite hva du synes om dette etterspurte samarbeidet, og i relaterte nyheter har Air Jordan 1 Retro High OG “Bordeaux” blitt avduket!

Bilde gjennom soledebrief

Leave A Comment