Obj x Nike Air Max 720 “Canyon Gold” er inspirert av naturens farger

inspirert av de rike, dynamiske nyanser vi kommer over i den enorme fattige naturverdenen, den nye Obj x Nike Air Max 720 ” Canyon Gold “er rikt detaljert og utviklet for å komme med en uttalelse med hvert eneste trinn.

Der en syntetisk øvre vanligvis sitter, har dette paret Odell Beckham Juniors signaturstøt for luksus i tillegg til å skryte av en smidig semsket øvre. Med pustende innlegg lagt til for å holde deg kjølig, leveres den vanligvis pared-back-stilen i lys lilla så vel som oransje. Den gjennomskinnelige sålen er futuristisk så vel som dynamisk så vel som den lar deg se skoens indre arbeid, slik at du kan forstå nøyaktig hvor den avspenningen av førsteklasses kvalitet kommer fra.

Bilde via Nike
En av silhuettens mange dynamiske farger ennå, drue skyggen fungerer med Orange for å lage en uttalelsesdesign. For å holde denne Nike-silhuetten er ultra-anvendelig, pared-back elfenbensinnsatser imidlertid lagt til for å oppveie lysstyrken, samt gjøre hele skoen enkel og enkel å style på en daglig basis.

Bilde via Nike
Sett for å avta 28. desember, kan du politibetjent OBJ X Nike Air Max 720 “Canyon Gold” for rundt £ 150 på Nike Webstore. Dette samarbeidet er et nødvendig tillegg til din line-up, og vil pent avrunde Nikes vellykkede år, samt forsikring om å trå til 2020 i stil.

Leave A Comment