Jerry Lorenzo erter den kommende frykten for Gud slip-on

på slutten av fjoråret, Jerry Lorenzo tok seg til det sosiale nettverket for å avsløre at han endret allianse fra Nike til Adidas. Han forklares av begge feiringene som et “langsiktig partnerskap”, og vil etablere den tyske gigantens basketballdivisjon, i tillegg til å etablere frykten for Guds friidrettslinje. Selv om vi ikke har hørt mye av noe siden den gang, har den amerikanske motedesigneren nå landet på Adidas Portland Oregon HQ som rocker den kommende frykten for Gud slip-on, i tillegg til at den gir Kanye Wests Yeezy Foam Rnnr et løp for pengene sine.

Bilde via Lane Stewart
Sett akkurat her som rocker en lys gul trefoil vindjakkejakke i tillegg til et sett med kremfundamentaler som etterligner hans grunnleggende linje. På føttene er et par skumglidebrytere som er veldig lite som de kommer.

Laget fra en EVA-skumkonstruksjon i ett stykke, skråner den sakte, men sikkert ned hælen for en praktisk slip-in så vel som slip-out-opplevelse. Malt i en lett krem, er den ekstremt subtilt aksentert av en enkelt svart stripe langs den mediale sideveggen som ser ut til å ha en slags merkevarebygging på den.

På dette tidspunktet er det ganske mye annet forstått om frykten for at Gud slipes, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for flere nyheter når den utvikler seg! Forventet å lande i løpet av sommeren, er dette en klar må-ha for de lockdown-solsengene! La oss forstå hva de aller første inntrykkene dine er av disse treskoene, så vel som i tilhørende nyheter, Adidas Forum 84 Low Adv “Chalk White” så vel som “Core Black” tilbys her!

Bilde via Lane Stewart

Leave A Comment